Svilena maska za lice

Diva Dream svilena maska za lice, napravljene od najfinije svile, učiniće nošenje maski prijatnim iskustvom. Unutrašnja boje maske je crna, dok boju spoljašnjeg sloja vi birate: crna, siva, šampanj i roze.

  • Elegantan dizajn
  • Prijatan osećaj hlađenja
  • 100 % svila
  • Hipoalergenski i antibakterijski materijal
  • Dvoslojna maska

2.200 RSD

Besplatna isporuka za porudžbine preko 15.000 din
Rok isporuke do 10 radnih dana
DivaDream pakovanje je besplatno za porudžbine preko 7.000 din. 

Kategrorija: Kolekcija:
Dodatne informacije

Umorni ste od nošenja ružnih i neprijatnih maski za lice? Ne morate vise to da trpite. Vaša koža zaslužuje najbolje. Sa svilenom maskom iz Diva Dream kolekcije uklonićete svaku neprijatnost nošenja maske, od iritacije kože do osećaja klaustrofobije.

Naša maska je  hladna, udobna i mekana. 100% svilena maska je dizajnirana tako da je možete nositi satima, neće upijati proizvode koje ste naneli na vašu kožu. Takođe je hipoalergen i antibakterijska i ne iritira. Jednostavno ne postoji ništa bolje za vašu kožu.

 

Naša svilena maska za lice napravljena je od najfinije svile, a veći osećaj zaštite pruža dvoslojnost i udobne hirurške gumice za nošenje. Luksuznog dizajna, modernog savremenog kroja, beskrajno udobne  maske postaće vaš neizostavni aksesoar tokom dnevnih aktivnosti kao i u večernjim izlascima.

Svilene maske za lice kao zaštita od virusa

Učinkovitost svilene tkanine kao zaštitne opreme je dokazala laboratorijska studija. Svilene maske za lice su se pokazale efikasnijim od višekratnih maski koje su napravljene od lana i pamuka.

Slični proizvodi
Korpa