Svileni uvijač za kosu

Želite prelepe lokne bez toplote i oštećenja kose? Da li pored toga želite da vam se kosa neguje tokom uvijanja? Ovo zvuči kao san, a sada je moguće uz Silk Styler svileni uvijač za kosu iz naše Diva Dream kolekcije! Posle dužeg istraživanja i testiranja kreirali smo savršen proizvod koji će vam omogućiti lokne bez oštećenja kose!

  • Sadrži dve velike skranči svilene gumice, uvijač i šnalu
  • Lokne bez toplote i oštećenja kose
  • Dugotrajna fleksibilnost i volumen
  • Glatka kosa bez “naelektrisanja”
  • 100% svila
  • Unikatan i inovativan dizajn dostupan u više boja: crna, siva, šampanj, roze (letnja ponuda) i pastel lila (limited edition).

4.299 RSD

Besplatna isporuka za porudžbine preko 15.000 din
Rok isporuke do 10 radnih dana
DivaDream pakovanje je besplatno za porudžbine preko 7.000 din. 

Kategrorija: Kolekcija:
Dodatne informacije

Želite lokne i savršene talase u kosi, ali ne želite da oštećujete kosu tokom uvijanja? Uvijanje kose u kućnim uslovima figarom ili peglom za kosu može dovesti do toga da se kosa trajno ošteti, posebno ukoliko često tretirate kosu na ovaj način. Zbog toga je za sve žene koje vode računa o svojoj kosi kreiran proizvod koji će omogućiti najlepše lokne bez oštećenja. Šta ako vam kažemo da ćete uvijanjem kose na ovaj način čak doprineti nezi kose?

Posle dužeg istraživanja i testiranja kreirali smo savršen proizvod koji će vam omogućiti lokne bez oštećenja kose uz istovremenu negu kose. Silk Styler svileni uvijač za kosu iz Diva Dream kolekcije je jedinstven proizvod na našem tržištu.

Zaboravite na uvijanje kose viklerima, krpicama i trakicama. Kada jednom probate svileni uvijač za kosu, nikada se nećete vratiti na bilo koju drugu tehniku uvijanja. Uvijač od najfinije svile doprineće nezi vaše kose tako što će smanjiti trenje između vaše kose i uvijača oko kojeg se nalazi. Za još bolji efekat i dodatnu negu, preporučujemo vam spavanje na jednoj od naših svilenih jastučnica.

Uvijanje kose nikada nije bilo lakše. Nakon što operete i osušite kosu, umotajte je oko uvijača, zakačite je i prenoćite sa uvijačem. Uz svileni uvijač ćete dobiti i šnalu koja će držati uvijač tokom cele noći. Nakon više sati u svili, vaša kosa će dobiti savršene lokne, biće mekša i neće biti naelektrisana.
Pogledajte kratko video uputstvo i vidite efekat Diva Dream Silk Styler-a.

 

Vaša kosa će ostati zdrava i svilena, a lokne možete imati kad god poželite, bez straha od oštećenja!

Važno je napomenuti da nije svaka svila ista i još bitnije da svilu ne zamenite sa veštačkim materijalima kao što je saten.

Slični proizvodi
Korpa