Nadogradnja Kose

Nadogradnja kose u više boja

Nadogradnja kose je najbrži način da učinite vašu kosu gušćom ili da je produžite.  Pored toliko različitih tehnika nadogradnje i vrsta ekstenzija, često je teško odlučiti se za onu koja najbolje odgovara vašem tipu kose, životnom stilu i očekivanjima. 

U Diva Salonu, potrudili smo se da vam olakšamo odluku. Da li želite malo dodatnog volumena, dužine, novu boju ili kombinaciju svega navedenog? Mogućnosti su bezbrojne, a mi smo tu da ostvarimo svaku vašu zamisao.

Ekstenzije koje koristimo za nadogradnju, napravljene su od mekane, 100% prirodne ljudske kose koje pružaju prirodan izgled. U zavisnosti od vaših potreba, dobićete savete za održavanje nadograđene kose kod kuće ili održavanje možete nastaviti kod nas.

Kako da znate koji tip nadogradnje kose da izaberete?

nadogradjena kosa

Pre nego što se odlučite za nadogradnju kose, od velikog značaja je da razgovarate sa svojim frizerom. Profesionalni stilista za kosu u Diva Salonu – Tamara Laćarac će vam olakšati izbor uzimajući u obzir vaš životni stil, budžet i vašu prirodnu kosu, jer odabir pogrešnih tehnika može imati negativne efekte. 

Na primer, ukoliko niste voljni da odvojite vreme da se brinete o svojim ekstenzijama, možda ćete se naći sa ućebanom kosom na sastavu sa ekstenzijama i kosom kojom koja se teže oblikuje.

Razgovor sa Tamarom će vam takođe omogućiti da odaberete pravu boju, da dobijete odgovore na sve nedoumice koje imate i saznate koji su proizvodi najbolji za stilizovanje i negu nadograđene kose.

Koliko traje nadogradnja kose?

U zavisnosti koji tip za koji tip nadogradnje se odlučite, sam proces nadogradnje može trajati od pola sata (ukoliko izaberete kosu na tresi), sat vremena (za tape in nadogradnju), do nekoliko sati ukoliko se odlučite za nadogradnju keratinom. 

Ovaj proces može trajati duže ukoliko je uz nadogradnju potrebno farbanje i frizura. Nadograđena kosa traje u zavisnosti od vrste nadogradnje za koju se odlučite i načina na koji je održavate. Pravilno održavanje svakako produžava vek nadogradnje.

Vrste nadogradnje kose u Diva Salonu

U Diva Salonu nudimo isključivo proverene tehnike nadogradnje koje se najbolje stapaju sa vašom prirodnom kosom i za koje smo specijalizovani.

Tape in nadogradnja kose

Tape in nadogradnja kose predstavlja jednostavnu i brzu metodu kojom možete produžiti i progustiti svoju kosu sa potpuno prirodnim efektom. Osim što je za apliciranje ove kose potrebno najmanje vremena u odnosu na ostale metode, ona je i najbezbednija po vašu prirodnu dlaku, izgleda vrlo prirodno i pogodna je za pravljenje najrazličitijih frizura. Iz navedenih razloga, ovaj tip nadogradnje je najtraženiji a detaljnije o ceni, procesu nadogradnje i savete za održavanja možete pročitati ovde: Tape in nadogradnja

Nadogradnja kose keratinom

Nadogradnja kose keratinom je odlično rešenje ukoliko želite gušću kosu sa više volumena, kao i ukoliko želite da produžite kosu.

Iznajmljivanje kose na tresi

Iznajmljivanje kose na tresi, ili nadogradnja kose klipsama je pravo rešenje ukoliko želite dužu kosu za određenu priliku, a ne želite trajnu nadogradnju. U našem frizerskom salonu možete iznajmiti kosu na tresi po ceni od 2000 dinara za 24 časa. Profesionalni stilista će vam pričvrstiti kosu na tresi i uklopiti je sa vašom prirodnom.

Cena nadogradnje kose

  • Prirodna kosa na keratinu - pramen 360
  • Korekcija keratin 12.000
  • Skidanje keratin 5.000
  • 4/55cm dupli pramen - tape in 2.000
  • Reaplikacija tape in 6.000
  • Skidanje tape in 2.000
  • Iznajmljivanje trese 50/55 cm 2.000

Najčeća pitanja u vezi nadogradnje kose

Najbolja nadogradnja kose je ona koja odgovara vašem tipu kose, vašim životnim navikama i vašim očekivanjima. Ukoliko želite privremenu nadogradnju za specijalnu priliku onda je iznajmljivanje kose na tresi pravo rešenje za vas, ukoliko želite trajnu nadogradnju najbolji izbor je tape in nadogradnja ili nadogradnja keratinom. Svakako vam savetujemo da se pre svega konsultujete sa Tamarom Laćarac – profesionalnim stilistom za kosu u Diva Salonu.

Nadogradnja kose može da ošteti kosu ukoliko proces nadogradnje vrši nestručno lice, kao i ukoliko se odlučite za vrstu nadogradnje koja ne odgovara vašem tipu kose. Uz profesionalnog i iskusnog stručnjaka za nadogradnju i negu nadograđene kose ne morate da brinete o oštećenju. Diva Salon ima individualan pristup kosi i vašim željama prilikom odabira tehnike nadogradnje. Nudimo održavanje nadograđene kose u našem salonu, a takođe ćete dobiti savete o održavanju kod kuće.

Dok se sintetički nastavci za kosu (napravljeni od raznih pomešanih sintetičkih vlakana) mogu činiti privlačnijim jer su znatno jeftiniji, ekstenzije napravljene od ljudske kose su generalno najbolji način.

Sintetički nastavci mogu biti kruti i ne stapaju se često u kosu tako lako, takođe je postoji primetna razlika između sintetičke i prirodne kose. Sa druge strane, ljudska kosa se bez napora stapa u prirodnu kosu i može se ofarbati ako bi odgovarala prirodnoj kosi.

U Diva Salonu radimo isključivo sa prirodnom, ljudskom kosom.

U Diva Salonu imamo dosta iskustva sa samim procesom nadogradnje kao i sa održavanjem nadograđene kose. Zakažite vaš termin na vreme! Salon u Sremskoj Mitrovici nalazi se na manje od sat vremena od Beograda i Novog Sada i uvek ćete lako pronaći parking ispred salona.

Zakažite termin na vreme

Diva Salon, Sr. Mitrovica
Korpa