Edukacija za frizere

Edukacija za frizere u Diva Salonu

Ukoliko ste frizer koji želi da unapredi svoje veštine i podigne svoju karijeru na sledeći nivo, na pravom ste mestu! 

Diva Salon nudi edukacije za frizere koji žele da usavrše svoje veštine. Edukacije drži sertifikovani edukator i profesionalni stilista za kosu sa preko 20 godina iskustva u frizerskoj industriji – Tamara Laćarac.

Usavršavanje frizera uz individualne obuke sa Tamarom Laćarac

Nakon završene škole za frizere, nikada nisam prestala da se edukujem. Shvatila sam da uspeh u ovom poslu podrazumeva kontinuirano usavršavanje. Tokom godina, prisustvovala sam velikom broju radionica, seminara i edukacija, kako u našoj zemlji tako i širom Evrope. Kako su sve edukacije za profesionalne frizere koje sam posećivala bila grupne, shvatila sam njihovu glavnu manu – nedovoljno vremena za pitanja za edukatora. 

Glavni razlog zbog kojeg sam se odlučila na individualne obuke za usavršavanje frizera je želja da se u potpunosti posvetim svima koji dođu kod mene kako bih im prenela svoje znanje. Smatram da individualni pristup stvara prave stručnjake, a ja sam spremna da podelim sve tajne ovog zanata, od alata i forumula, do načina komunikacije sa klijentima i određivanje cena usluga.

Višednevne i jednodnevne edukacije za frizere

Diva salon ambijent

Edukacije su osmišljene da traju od jednog do nekoliko dana u zavisnosti od vaših potreba. Radionce se obavljaju u našem Diva Salonu u Sremskoj Mitrovici. 

Nakon završetka edukacije, Tamara će biti dostupna da odgovori na sva vaša pitanja. Možete je kontaktirati u bilo koje vreme, a ona će rado pružiti smernice i podršku.

Najtraženija edukacija

Sertifikovani Balayage Master

Balayage Edukacije

Kontaktirajte nas za više informacija

Molim vas da nam ostavite kontakt podatke i napišete kojim danima i u koje vreme ste dostupni. Kontaktiraćemo vas uskoro.

Korpa