Postani sertifikovani Balayage Master

senčenje kose u više nijansi

Diva Salon vam pruža jedinstvenu priliku da postanete sertifikovani Balayage Master!

Sa našom edukacijom, podelićemo sa vama moderne tehnike, najsavremenije formule i trikove, kao i profesionalne tajne ovog divnog zanata.

Podignite svoje balayage veštine na sledeći nivo

Podignite svoje balayage veštine na sledeći nivo i naučite da bojite kosu sa svrhom i kako da uradite više sa manje. Sa našim jednostavnim, ali ne i pojednostavljenim pristupom farbanju kose, vaš talenat će se sigurno podići na sledeći nivo.

Edukaciju vodi sertifikovani edukator i profesionalni stilista za kosu sa preko 20 godina iskustva u frizerskoj industriji – Tamara Laćarac.

Naučićete:

  • Kako komunicirati sa klijentom u svrsi pravog izbora Balayage tehnike
  • Moderne tehnike poput AIR TOUCH, FRAME balayage, BABY HIGHLIGHTS
  • Kako i čime negovati kosu tokom procesa bojenja
  • Precizne formule toniranja
  • Trikove kod stilizovanja i savremen pristup alatu

Balayage Edukacija 1 na 1

Individualna edukacija 1 na 1 omogućava nam da se u potpunosti posvetimo vašim potrebama, i da vam pomognemo da što brže unapredite svoje znanje i veštine. Radionice se obavljaju u našem Diva Salonu u Sremskoj Mitrovici i traju od nekoliko sati, do nekoliko dana, u zavisnosti od vaših potreba. Nakon završetka edukacije, Tamara će biti dostupna da odgovori na sva vaša pitanja. Možete je kontaktirati u bilo koje vreme, a ona će rado pružiti smernice i podršku.


Ne propustite ovu priliku da postanete sertifikovani Balayage Master i podignete svoje veštine na sledeći nivo!

Kontaktirajte nas za više informacija

Molim vas da nam ostavite kontakt podatke i napišete kojim danima i u koje vreme ste dostupni. Kontaktiraćemo vas uskoro.

Korpa