Frizure, lokne i talasi u kosi

Frizura lokne u repu

Frizure za svaki dan ili svečana frizura, lokne ili blagi talasi u kosi… Diva Salon je tu da realizuje svaku zamisao.

Ukoliko niste sigurni koja frizura bi bila idealna za vas, tu smo da vas posavetujemo. 

Pratimo najnovije trendove i uvek vas možemo posavetovati koja frizura najbolje pristaje vašem licu, kao i koja frizura je prikladna u određenim situacijama.

Svečana frizura

Svečana frizura napravljena u Diva frizersekom salonu niska pundja

Svečane frizure su neizostavni detalj na svim bitnim događajima. One su prvi i najuočljiviji deo vaše lepote.

Svečane frizure su poželjne kod svih bitnih događaja, kao što su photo session, venčanja, mature i druge proslave.

Ukoliko vaša kosa nije dovoljno dugačka za frizuru koju želite, to nije problem. U naše salonu vršimo privremene nadogradnje koje će nam pomoći da ostvarimo željenu frizuru.

Uz svečanu frizuru, kod nas možete uraditi i profesionalnu šminku koja će stajati ceo dan i noć.

Lokne talasi u kosi

Kolorizacija kose duga kosa sa loknama u diva salonu

Lokne ili talasi u kosi su svakako jedna od najčešćih frizura koje se traže u našem salonu.

Talasi u kosi daju kosi volumen, kosa izgleda gusto i egzotično. U zavisnosti od vaših želja koristićemo različite tehnike kako bismo dobili željeni izgled. Lokne će još lepse izgledati na nijansiranoj kosi.

Topli uređaji za oblikovanje kose mogu da oštete vašu kosu. Zato u našem salonu koristimo sve preparate koji će zaštiti i nahraniti vašu kosu tokom pravljenja frizure.

Ukoliko želite da i sami napravite savršene lokne kod kuće, preporučujemo vam Silk Styler svileni uvijač za kosu za pravljenje talasa bez toplote.

Savršena frizura koja traje danima

Nakon što izađete iz frizerkog salona vaša frizura će biti savršena! Bilo da je u pitanju feniranje na ravno, lokne ili neka druga frizura sigurno ste primetile da nakon spavanja frizura nije ista kao prethodnog dana. Trenje između vaše kose i jastuka može dovesti do naelektrisanja i mršenja kose. Pored toga, vezivanje kose u rep može dovesti do prelamanja kose na mestu vezivanja.

Srećom postoji rešenje za ovaj problem. Diva Salon pripremio je za vas Diva Dream svilenu kolekciju aksesoara koja će zadržati savršenu frizuru danima. Uz svilene jastučnice trenje između kose i svilene površine će biti neuporedivo manje. Glatka površina svilene jastučnice omogućava vašoj koži i kosi da nežno i slobodno klizi po jastučnici, čuvajući vašu frizuru. Vezivanje svilenim skranči gumicama, ne samo što izgleda predivno, nego i sprečava lomljenje kose prilikom vezivanja repa. Pogledajte naše svilene proizvode i izaberite boju.

Frizure u Diva Salonu

Zakažite termin na vreme

Diva Salon, Sr. Mitrovica
Korpa