Kolorizacija kose

Kolorizacija kose duga kosa sa loknama u diva salonu

Ono po čemu smo verovatno najpoznatiji je kolorizacija, odnosno profesionalno farbanje kose. Na stotine zadovoljnih žena je izašlo iz našeg salona sa bojom kose i frizurom koju su zamislile. Naša specijalnost je da svaku boju iz prirode možemo preneti na vašu kosu. Ovo je glavni razlog zbog kojeg u naš salon u Sremskoj Mitrovici dolaze žene iz Beograda, Novog Sada i drugih delova Srbije. Kao i razlog zbog kojeg smo pokrenuli edukaciju za Balayage (balejaž) tehnike.

Brojne obuke i veliko iskustvo omogućili su da ispunimo svaki vaš zahtev.  Pružamo sve usluge farbanja kose:

  • Farbanje kose za ujednačene nijanse
  • Farbanje izrasta
  • Kolor korekcije
  • Pramenovi u jednoj ili više nijansi
  • Balayage (balejaž)
  • Ombre

Profesionalno farbanje kose

Profesionalno farbanje kose ujednačena nijansa

Ono što razlikuje farbanje kose od profesionalnog farbanja kose je ujednačena nijansa, boja koju ste zamislile i kosa bez oštećenja nakon farbanja. Budite sigurne u rukama profesionalaca koji tačno znaju šta treba uraditi kako bi se dobila željena nijansa kose.

Ukoliko niste sigurne koja boja bi najbolje pristajala vašoj kosi, zakažite konsultaciju sa Tamarom Laćarac koja će sa vama rado doći do idealnog rešenja. Tamara je tu da vam predloži negu kose koja se vršti tokom ili nakon kolorizacije, kako bi vaša kosa prošla bez oštećenja.

Kolor korekcije

Kolor korekcija pre i posle plava nijansa u diva salonu

Kolor korekcije su jedan on najčešćih razloga poseta našem salonu. Kolor korekcije podrazumevaju prepravljanje boje već farbane kose.

Iako farbanje kose može delovati kao jednostavan posao, realnost je ipak drugačija. Često nam dolaze dame koje su dobile neželjene nijanse, čija boja nije ujednačena ili koje su farbom oštetile kosu. Razlog leži u tome što nije svaka kosa ista. Iskusan frizer mora da prepozna tip kose, njenu pigmentaciju i da na osnovu svega proceni koja boja ili kombinacija boja treba da se kombinuje sa određenim hidrogenom, kao i koliko farba tačno treba da stoji na kosi.

Zato, ukoliko niste zadovoljne kako je vaša kosa izgleda nakon farbanja, bez panike. Dođite kod nas i rešićemo svaki problem. Za nas ne postoji veći zadovoljstvo, nego kada pomognemo kosi da dobije prelepu nijansu.

Pramenovi u jednoj ili više boja

Pramenovi u više boja

Nijansiranje kose ili pramenovi u kosu su idealni ukoliko želite da osvežite izgled, ali ne želite da ofarbate celu kosu. Pramenovi su odlični  i za održavanje. Korekciju pramenova je dovoljno raditi nekoliko puta godišnje.

Nijansiranje kose ili senčenje kose je moguće izvršiti u jednoj ili više nijansi, u zavisnosti koji efekat želite da postignete. Možete birati između „prirodnih pramenova“ koji će biti malo svetliji od vaše boje kose kako bismo postigli efekat sunca u kosi ili nijansiranje sa bojama koje se potpuno razlikuju od vaše prirodne boje kose. Za još efektniji rezultat preporučujemo talase u kosi koje, takođe možete uraditi u našem salonu.

Za koju god varijantu da se odlučite, tu smo da ispunimo vašu želju, da vam pružimo savete i da brinemo o vašoj kosi.

Nega farbane kose

Nega farbane kose zahteva poseban tretman. Dokle god ste u našem salonu, to je nešto o čemu ne morate da razmišljate. Mi smo tu da se brinemo da vaša kosa dobija pravilnu negu kako bi ostala zdrava nakon svakog tretmana.

Ukoliko niste u mogućnosti da dolazite do salona prilikom svakog pranja kose, za vas smo obezbedili profesionalne preparate za negu kose kod kuće. Kolekcija Alter Ego je idealna za vašu kosu, a ukoliko imate nedoumica koji proizvod je najbolji za vas, javite nam se putem Viber-a ili društvenih mreža i Tamara Laćarac će vam dati ličnu preporuku. Savete oko pravilne nege kose ćete dobiti i prilikom posete našem salonu.

Kolorizacija i kolor korekcije - pre i posle

Zakažite termin na vreme

Diva Salon, Sr. Mitrovica
Korpa