Svilene jastučnice

Diva Dream svilena jastučnica za luksuzan san!
Spavanje na svilenom jastuku je kozmetički trik koji vole dermatolozi, frizeri i beauty eksperti. Usavršite svoj beauty sleep uz jastučnicu od čiste svile. Naša kolekcija svilenih jastučnica napravljena od najfinije svile, doprinosi nezi kože i kose tokom spavanja. Svilene jastučnice su dostupne u više boja: crna, siva, šampanj, roza (letnja ponuda) i pastel lila (limited edition).

  • Hipoalergenska svilena jastučnica
  • 100% svila, bez drugih materijala
  • Sprečava nastanak bora lica i mršenje kose
  • Upakovano u brendirano Diva Dream pakovanje

4.599 RSD6.599 RSD

Očisti

Besplatna isporuka za porudžbine preko 8.000 din
Rok isporuke do 10 radnih dana
DivaDream pakovanje je besplatno za porudžbine preko 4.000 din. 

Kategrorija: Kolekcija:
Dodatne informacije

Bez obzira u kom položaju spavate, svaku noć provodite sate s kosom ili licem pritisnutim na jastuk. Svo to trenje može izazvati nabore koji se vremenom pretvaraju u bore, a da ne govorimo o kosi koja ni nakon feniranja ne izgleda kao pre spavanja. Srećom, tu su svilene jastučnice da vam pruže lepotu iz snova.

Glatka površina svilene jastučnice omogućava vašoj koži i kosi da nežno i slobodno klizi po jastučnici. Stvaranje manje trenja između kose, kože i svilene jastučnice, pomaže u smanjenju bora lica, sprečava suvu/zamršenu kosu i smanjuje gubitak kose.

Diva Dream svilena jastučnica omogućava bolje spavanje. Spavajte bez znojenja, na glatkoj hipoalergenskoj podlozi koja blago rashlađuje celu noć.

Ostanite mladi i lepi: Diva Dream svilene jastučnice napravljene od 100% svile, odlične su za sprečavanje starenja, savršene za sve vrste kože.

Slični proizvodi
Korpa