Set svilenih jastučnica 50×70

Sale!

Svileni set sadrži:

  • Dve jastučnice dimenizija 50×70 u boji koju izaberete

Set svilenih jastučnica je na popustu isključivo u navedenim dimenzijama. Iskoristite priliku dok traje akcija i poručite set po sniženoj ceni!

10.518 RSD

Besplatna isporuka za porudžbine preko 15.000 din
Rok isporuke do 10 radnih dana
DivaDream pakovanje je besplatno za porudžbine preko 7.000 din. 

Kategrorija: Kolekcija:
Dodatne informacije

Na sniženju je isključivo navedena ponuda. Setovi su na sniženju u ograničenom vremenskom periodu ili dok traju zalihe.

Diva Dream svilena jastučnica za luksuzan san!
Spavanje na svilenom jastuku je kozmetički trik koji vole dermatolozi, frizeri i beauty eksperti. Usavršite svoj beauty sleep uz jastučnicu od čiste svile. Naša kolekcija svilenih jastučnica napravljena od najfinije svile, doprinosi nezi kože i kose tokom spavanja.

  • Hipoalergenska svilena jastučnica
  • 100% svila, bez drugih materijala
  • Sprečava nastanak bora lica i mršenje kose

Bez obzira u kom položaju spavate, svaku noć provodite sate s kosom ili licem pritisnutim na jastuk. Svo to trenje može izazvati nabore koji se vremenom pretvaraju u bore, a da ne govorimo o kosi koja ni nakon feniranja ne izgleda kao pre spavanja. Srećom, tu su svilene jastučnice da vam pruže lepotu iz snova.

Glatka površina svilene jastučnice omogućava vašoj koži i kosi da nežno i slobodno klizi po jastučnici. Stvaranje manje trenja između kose, kože i svilene jastučnice, pomaže u smanjenju bora lica, sprečava suvu/zamršenu kosu i smanjuje gubitak kose.

Diva Dream svilena jastučnica omogućava bolje spavanje. Spavajte bez znojenja, na glatkoj hipoalergenskoj podlozi koja blago rashlađuje celu noć.

Ostanite mladi i lepi: Diva Dream svilene jastučnice napravljene od 100% svile, odlične su za sprečavanje starenja, savršene za sve vrste kože.

Slični proizvodi
Korpa